Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στη διεύθυνση που δηλώσατε κατά την καταχώρησή της, χωρίς κάποιο επιπρόσθετο κόστος. Η Εταιρεία μας κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σεβαστεί τους χρόνους παράδοσης που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Πελάτη και Εταιρείας.

Δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τις συνέπειες της καθυστερημένης παράδοσης ή την απώλεια ενός πακέτου που προκαλείται από ένα τρίτο συμβαλλόμενο (πρακτορείο - μεταφορική) που του έχει ανατεθεί να κάνει την παράδοση, είτε από εσάς, είτε λόγω κάποιου απρόβλεπτου γεγονότος ή ακραίων καιρικών φαινομένων.


Τρόποι Παραλαβής - Έξοδα Αποστολής

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS COURIER καθώς επίσης με την Γενική Μεταφορική για τις αποστολές εσωτερικού. Η παράδοση γίνεται εντός της επόμενης ημέρας, εκτός και εαν πρόκειται για δυσπρόσιτη ή απομακρυσμένη περιοχή, όπου υπάρχει συνήθως μία ημέρα επιπλέον καθυστέρηση. Το κόστος μεταφορά δεν επιβαρύνει τον αγοραστή, καθώς σε όλες τις αποστολές μας είναι δωρεάν τα μεταφορικά.

Για αποστολές εξωτερικού συνεργαζόμαστε με τις εταιρίες ταχυμεταφοράς UPS, DHL και ΕΛΤΑ Courier.

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία από δική σας μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να γίνει αίτημα εκ των προτέρων.

**Υπάρχει η δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρίας μας στην Αθήνα ή στο Ηράκλειο της Κρήτης (καθημερινά 9.00 - 17.00).

***Σε αποστολές εξωτερικού δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.


Διευθύνσεις εταιρείας 

[ΑΤΤΙΚΗ]: Οδός Πεντέλης 2 και Λ. Κηφισίας 148, Μαρούσι, 2ος όροφος, ΤΚ 15124

[ΚΡΗΤΗ]: Μάχης Κρήτης 3, Ηράκλειο Κρήτης, 1ος όροφος, ΤΚ 71303