Υπηρεσία Εγκατάστασης Ψηφιακής Υπογραφής [μόνο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ]

Υπηρεσία Εγκατάστασης Ψηφιακής Υπογραφής [μόνο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ]

111,60 €
με ΦΠΑ

Η έκδοση της Ψηφιακής Υπογραφής (εγκατάστασης Ψηφιακών Πιστοποιητικών, αναγκαίων προγραμμάτων, drivers κτλ) γίνεται εξ' ολοκλήρου από μέρους μας.

Ποσότητα
Αγορά
 

Πολιτική Ασφαλείας

 

Δωρεάν Μεταφορικά

Υπηρεσία Εγκατάστασης

Η έκδοση της Ψηφιακής Υπογραφής (εγκατάστασης Ψηφιακών Πιστοποιητικών, αναγκαίων προγραμμάτων, drivers κτλ) γίνεται εξ' ολοκλήρου από μέρους μας, και περιλαμβάνει τα εξής: 

  1. Παραμετροποίηση και Ρύθμιση του USB TOKEN.
  2. Εγκατάσταση Εγκεκριμένου Πιστοποιητικού σε USB TOKEN.
  3. Έλεγχος, Παραμετροποίηση και Εγκατάσταση στον σταθμό εργασίας (Ηλεκτρονικό Υπολογιστή).
  4. Εκμάθηση και Εκπαίδευση χρήστη για τη δημιουργία εγγράφων με ψηφιακή υπογραφή.
  5. Δωρεάν ετήσια τεχνική υποστήριξη.

Τα παραπάνω αφορούν στην έκδοση 1 ψηφιακής υπογραφής, όπου περιλαμβάνεται η Πλήρης Τεχνική Υποστήριξη για την Επιτυχή Ολοκλήρωση της Διαδικασίας και αφορά σε Τριετή Ισχύ Ψηφιακών Πιστοποιητικών (όπως ορίζεται από την Αρχή Πιστοποίησης Ελληνικού Δημοσίου - ΑΠΕΔ).

Η έκδοση του Εγκεκριμένου Ψηφιακού Πιστοποιητικού λαμβάνει χώρα μέσα από την πύλη ΑΠΕΔ της υποδομής του υπουργείου. Εισάγονται τα ψηφιακά πιστοποιητικά Σκληρής Αποθήκευσης, με ασφαλή τρόπο βάσει προδιαγραφών της ΑΠΕΔ  (η Σκληρή Αποθήκευση είναι η μόνη διασφαλισμένη μέθοδος έκδοσης Ψηφιακών Πιστοποιητικών).

Η διαδικασία γίνεται εξ' ολοκλήρου από μέρους μας, χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει κανείς χρόνο για αναμονές, επικοινωνία ή επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σε υπηρεσίες κτλ. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια επίσκεψη σε ένα ΚΕΠ από το χρήστη.

*Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ δύναται να αφορά και στην Ανανέωσης Εγκεκριμένου Ψηφιακού Πιστοποιητικού (ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ) μέσω της υποδομής του υπουργείου, όταν αυτό έχει λήξει. 

[Η δωρεάν τεχνική υποστήριξη αφορά σε απομακρυσμένη υποστήριξη και περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε ζήτημα προκύψει στην Ψηφιακή σας Υπογραφή. Είμαστε δίπλα σας και εξυπηρετούμε σε όλα τα θέματά σας, όπως εκ νέου εγκατάσταση σε αναγκαία προγράμματα (drivers), επίδειξη χειρισμού της συσκευής, του προγράμματος διαχείρισης, τοποθέτηση ψηφιακών υπογραφών κτλ.]

Τι κερδίζετε

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία για την απόκτηση της Ψηφιακής Υπογραφής, χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει κανείς χρόνο για αναμονές, επικοινωνία ή επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σε υπηρεσίες κτλ.

Καταρχήν σε περίπτωση αγοράς της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (Ψηφιακών Πιστοποιητικών και αναγκαίων προγραμμάτων/ drivers), σας παρέχουμε: 

  • Πλήρη τεχνική υποστήριξη (εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών, αναγκαίων προγραμμάτων/ drivers κτλ)
  • Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση και εκμάθηση σε όλα τα στάδια της διαδικασία από μέρους μας.
  • Παροχή τεχνικής βοήθειας για (ένα) 1 έτος σε ό,τι συμβεί (χωρίς χρέωση).
  • Τριετής Ισχύς Ψηφιακών Πιστοποιητικών (όπως ορίζεται από την Αρχή Πιστοποίησης Ελληνικού Δημοσίου - ΑΠΕΔ).

Η ικανοποίηση των πελατών μας σε όλη την Επικράτεια είναι ο λόγος που καθιστά το Κέντρο Επενδύσεων ως την πλέον αξιόπιστη λύση. Ο κατάλογος των έργων μας απαρτίζεται από ένα ευρύ φάσμα σε Επιχειρήσεις και σε Φορείς Δημοσίου, με ποικίλες δραστηριότητες [πάνω από 8.000 εγκαταστάσεις σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδος].

200 αντικείμενα

USB TOKEN ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

Το USB (e)Token είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που εξωτερικά μοιάζει με μνήμη USB Flash. Σε αυτήν ειδική συσκευή αποθηκεύονται με ασφάλεια τα ψηφιακά πιστοποιητικά μιας Ηλεκτρονικής (Ψηφιακής) Υπογραφής [Digital Signature]. Οι τύποι των Usb Token που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας είναι οι εξής:

⬢ USB Safenet eToken 5110cc [Gemalto/ Thales/ MD 940]
⬢ USB Oberthur Token EVO [Cosmo v8.1 R2 - IDEMIA]

Είναι τα πλέον έγκυρα / πιστοποιημένα μοντέλα USB token τα οποία έχουν ελεγχθεί ως προς την ορθή λειτουργία και την ασφάλεια με την χρήση δημοσίου κλειδιού (PKI) της διαδικτυακής πύλης ΑΠΕΔ.

Οι συσκευές USB etoken περιλαμβάνονται στη λίστα αναγνωρισμένων πιστοποιητικών ΕΔΔΥ της Αρχής Πιστοποίησης Ελληνικού Δημοσίου (ΑΠΕΔ). Καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του Υπουργείου ως ΑΔΔΥ για όλα τα Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά, καθώς έχει ελεγχθεί ως προς την ορθή λειτουργία και την ασφάλεια της με την χρήση δημοσίου κλειδιού (PKI) της διαδικτυακής πύλης ΑΠΕΔ:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των παραπάνω Usb Token είναι τα ακόλουθα:

• Εγκεκριμένη Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής - ΕΔΔΥ
• Συσκευή κρυπτογράφησης σε μορφή usb
• Παρέχει ισχυρή ταυτοποίηση των χρηστών
• Λειτουργεί με όλα τα Αναγνωρισμένα Πιστοποιητικά
• Τα στοιχεία της ηλεκτρονικής ταυτότητας αποθηκεύονται με ασφάλεια σε αυτή και είναι εύκολα διαθέσιμα
• Για την αυθεντικοποίηση τους, οι χρήστες απλώς συνδέουν τη συσκευή στη θύρα USB και εισάγουν τον κωδικό τους
• Διασφαλίζει την εύκολη ενσωμάτωση με την υπάρχουσα υποδομή του οργανισμού σας, σύμφωνα με τις πολιτικές ασφαλείας
• Πιστοποιημένη κατά CC EAL 4+ 
• Πληροί τις προϋποθέσεις της Απόφασης 295-63 της ΕΕΤΤ (ΦΕΚ 1730/2003)
• Χωρητικότητα 72Κ
• Λειτουργικό Java
• Συνοδεύεται από λειτουργικό MW
• Συμβατό με Windows 11,10, 8.1, 8, 7(32/64bit)
• Αδιάβροχο
• Πιστοποίηση IPX7

ΑΡΧΕΙΟ - ΥΛΙΚΟ - PROSPECTUS

Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά

εδώ (Safenet eToken 5110),

εδώ (Oberthur tokenMe EVO), καθώς και 

• εδώ (τεχνικές προδιαγραφές).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ [ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ]:

Η εταιρεία μας ανήκει στη λίστα του Υπουργείου ΑΠΕΔ (www.aped.gov.gr), καθώς όσα ψηφιακά πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί έως τώρα, έχουν παραληφθεί και έχουν ελεγχθεί ότι λειτουργούν σωστά με την υποδομή του υπουργείου].

Επιπρόσθετα η εταιρεία μας, μέλος του Blackbird Business Consultants Group, διαθέτει Πιστοποιήσεις Ποιότητας ISO 9001:2015ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018, προκειμένου να διασφαλίσει την πολιτική ποιότητας και ασφάλειας.

✦ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ:

Το Κέντρο Επενδύσεων [Blackbird Business Consultants Group] έχοντας ως πολιτική την πελατοκεντρική προσέγγιση, στοχεύει στην ορθή εξυπηρέτηση των αναγκών του εκάστοτε πελάτη, παρέχοντας:

1. Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια της διαδικασία από μέρους μας.

2. Πλήρη τεχνική υποστήριξη για 1, 2, ή 3 έτη, ανάλογα με το πακέτο που επιλέξατε (εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών, αναγκαίων προγραμμάτων/ drivers κτλ).

*Η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9πμ έως τις 5μμ.

✦ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 / ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.000 ΕΓΚΑΣΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ:

Η εμπειρία από τις Ψηφιακές Υπογραφές που έχουν τοποθετηθεί από την εταιρεία μας έως τώρα, μας έχει οδηγήσει στην χρήση ως επί το πλείστον συγκεκριμένων USB TOKENS που έχουν επιδείξει βέβαιο αποτέλεσμα καλής λειτουργείας και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του Υπουργείου ως ΕΔΔΥ για όλα τα Εγκεκριμένα Πιστοποιητικά. 

Ο εξοπλισμός των πιστοποιημένων USB e-token [Safenet eToken 5110cc & Oberthur Token EVO] διαθέτουν τα εξής χαρακτηριστικά:

-Είναι εγκεκριμένα βάσει της λίστας της ΑΠΕΔ (Αρχή Πιστοποίησης Ελληνικού Δημοσίου).

-Διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας καθώς έχουν ελεγχθεί ότι λειτουργούν σωστά με την υποδομή του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

-Έχουν χρόνο εγγύησης καλής λειτουργείας (ως εξοπλισμός) τα 2 έτη. 

Εν αντίθεση με λοιπά usb tokens, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο παραπάνω εξοπλισμός δεν παρουσιάζει καμία δυσλειτουργία, τεχνικό πρόβλημα, ασυμβατότητα (conflict) ή ελλαττωματική χρήση. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά σε όλες μας τις εγκαταστάσεις Πανελλαδικά.

Υπηρεσία Εγκατάστασης...

111,60 €

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρες Πακέτο (1 έτος Τεχνική Υποστήριξη) Ψηφιακής Υπογραφής BASIC [ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 1 ΕΤΟΥΣ]

Πλήρες Πακέτο (1 έτος Τεχνική Υποστήριξη) Ψηφιακής Υπογραφής BASIC [ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ &...

Πλήρης Υποστήριξη σε όλα τα στάδια για την απόκτηση της Ψηφιακής Υπογραφής. Παρέχονται τα αναγκαία Ψηφιακά Πιστοποιητικά, Σκληρής Αποθήκευσης, με 3ετή ισχύ βάσει νομοθεσίας και προδιαγραφών του...
186,00 €
Πλήρες Πακέτο (2 έτη Τεχνική Υποστήριξη) Ψηφιακής Υπογραφής PLUS [ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 2 ΕΤΩΝ]

Πλήρες Πακέτο (2 έτη Τεχνική Υποστήριξη) Ψηφιακής Υπογραφής PLUS [ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ &...

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας περιλαμβάνουν την πλήρη Υποστήριξη σε όλα τα στάδια για την απόκτηση της Ψηφιακής (Ηλεκτρονικής) Υπογραφής. Παρέχονται τα αναγκαία Ψηφιακά Πιστοποιητικά, Σκληρής...
279,00 €
Πλήρες Πακέτο (3 έτη Τεχνική Υποστήριξη) Ψηφιακής Υπογραφής PREMIUM [ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 3 ΕΤΩΝ]
  • Μόνο Online!

Πλήρες Πακέτο (3 έτη Τεχνική Υποστήριξη) Ψηφιακής Υπογραφής PREMIUM [ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ &...

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας περιλαμβάνουν πλήρη Υποστήριξη σε όλα τα στάδια για την απόκτηση της Ψηφιακής (Ηλεκτρονικής) Υπογραφής. Παρέχονται τα αναγκαία Ψηφιακά Πιστοποιητικά, Σκληρής...
372,00 €